Brunner showroom

New London headquarters for international furniture supplier, converting three floors of locally-listed former warehouse building into a spacious showroom and office, meeting and social spaces.

The building interior was stripped back to reveal its original industrial character with steel beams and glazed brickwork.

Large voids were opened up and a new black-waxed steel stair inserted to link and unify the three floors.

Client: Brunner UK Ltd

Cost: £0.8 million

Status: Completed 2013

Team: McDowell+Benedetti, Conisbee, Cirrus Lighting, Image Interiors Solutions (Contractor)

Published
World Interiors News, Clerkenwell Design Week, Design Context (Italy)
Awards
New London Awards- Retail winner, World Interiors News Awards shortlist, Blueprint Awards 2014 shortlist, SBID International Design shortlist, WAN Adaptive Reuse Award shortlist